Fiets kopen: kies voor kwaliteit en gemak

Voor de aankoop van een goede fiets hoeft u niet lang te zoeken. Voor een betrouwbare fiets is het onderhoud snel geregeld. En voor fietsaccessoires hoeft u zelfs de deur niet meer uit.

Van der Laan tweewielers wil alle kwaliteit en vooral veel gemak bieden. Wij bieden onze klanten wat wij zelf belangrijk vinden. Vakmanschap en service waar je op kunt rekenen.

Kwaliteitsmerken voor alle type fietsen

Voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandsfiets heeft u bij ons alle keus.
Wij leveren fietsen voor het hele gezin. En wij leveren alléén kwaliteitsmerken.

Stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes, racefietsen en elektrische fietsen hebben wij in de merken:
- Koga
- RIH
- Sparta
- Batavus
- Merida
- Cortina

Kinderfietsen verkopen wij in de merken:
- Loekie
- Alpina
- Puky

Wij zijn dealer van: van Raam fietsen. Zij zijn gespecialeerd in aangepaste fietsen. Neemt u ook eens een kijkje op hun website https://www.vanraam.com/nl-nl

Heeft u voorkeur voor een ander merk? Laat het ons weten, dan bekijken wij de mogelijkheden van levering of anders verwijzen we door naar een dealer in de omgeving. 

Fietsverhuur

Reserveer uw fiets via https://www.fietsverhuurzuidwolde.nl/


Tweehands, maar 100% betrouwbaar
Tweehandsfietsen worden voor ze de deur uitgaan door ons nagekeken en zijn daarmee 100% betrouwbaar. U krijgt er ook nog eens 3 maanden garantie op. Bezorging is mogelijk. Net als inruilen. Veel mensen beseffen niet dat inruil van een goede tweehandsfiets zeker wat kan opleveren.



Advies voor een betere aankoop

Als u nog geen idee heeft van merk of wellicht soort fiets, dan vertellen wij u alles wat nodig is om tot een goede keuze te komen. Afhankelijk van het soort gebruik, uw lichaamsbouw, uw smaak én uw portemonnee geven wij u gericht advies.

Vrijblijvend advies over de staat van uw huidige fiets of benodigde reparaties is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen vervolgens de reparaties uitvoeren. Net als regelmatige onderhoudsbeurten.

> Meer over Onderhoud & reparaties

Volop fietsaccessoires
Ook voor de accessoires bij uw fiets hoeft u niet ver weg. In onze winkel hebben wij een groot assortiment aan merkgebonden en merkloze producten, waaronder:
- fietstassen en manden
- kinderzitjes en -schermen
- fietscomputers en navigatiesystemen
- fietsbellen
- snelbinders
- fietspompen
- bandenplaksets
- fietskleding en -helmen
- bidons en bidonhouders
- fietskaarthouders
- fietssloten

Natuurlijk zijn ook diverse fietsonderdelen als fietsbanden, bagagedragers, spatlappen en jasbeschermers verkrijgbaar of voor u te bestellen en meestal binnen 24 uur in huis. En ook goed om te weten, wij monteren ze gratis.

Ziet u geen kans om bij ons in Zuidwolde langs te komen? Wij bezorgen accessoires en onderdelen bij u thuis. Voor €6,95 hoeft u de deur niet meer uit.

kijk door op deze link te klikken naar ons aanbod op Marktplaats


Onze merken o.a.

koga sparta batavus alpina merida cortina rih rih