Direct contact: +31 (0)528 - 371 243


Vakmanschap en service in fietsen

Vakmanschap en service in fietsen, daaraan herkent u ons. Wij zijn u met al onze ervaring graag van dienst met verkoop, reparaties en onderhoud van nieuwe en tweedehands fietsen.

Ervaar onze kwaliteit en service

Van der Laan tweewielers staat voor kwaliteit, in fietsmerken en in afleveringen bij onderhoud en reparaties. We hebben volop keus in accessoires en fietsonderdelen. Ook tweedehandsfietsen zijn verkrijgbaar, 100% betrouwbaar en indien gewenst thuisbezorgd.

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Met duidelijk advies, maar ook met de mogelijkheid van het laten bezorgen van accessoires en onderdelen. Bij reparatie of onderhoud kunt u een gratis leenfiets krijgen of wij halen en brengen uw fiets bij u thuis.

Van der Laan tweewielers houdt van persoonlijk contact, met onze leveranciers, collega-rijwielhandels en zeker met onze klanten. Wij maken graag met u kennis.

)

.
Onze openingstijden zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur  zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Op dit moment hebben wij alleen koopavond op afspraak, vanwege het coronavirus. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de mail of tijdens openingstijden via de telefoon of via de app: 06-15855955 , excuses voor het ongemak. 

> Kom langs of informeer naar ons aanbod


 
Onze merken o.a.

koga sparta batavus alpina merida cortina rih rih