Over Van der Laan tweewielers

Wat is er mooier dan na 20 jaar ervaring in de tweewielerbranche je eigen zaak beginnen? Wij zouden het niet weten. Dit is onze droom.

Wij, Björn en Wendy van der Laan, komen beiden uit de detailhandel en zijn zeer ervaren in het omgaan met klanten. Björn heeft voor rijwielzaken in Alteveer, Nieuwleusen en Staphorst gewerkt. De diversiteit - van sleutelen tot verkoop, van advies tot banden oppompen - maak het een geweldig vak. Met de zaak en woning aan de Raadhuisstraat 5 zijn wij, samen met onze 3 kinderen, helemaal op onze plek in Zuidwolde. Wat kunt u van ons verwachten?

Klanten verrassen met onze kwaliteit en service

Wij staan ervoor om onze klanten tevreden de deur uit te laten gaan. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Net als het leveren van service. Wij willen onze klanten verrassen met:

- een breed assortiment aan stadsfietsen, hybride fietsen, mountainbikes en elektrische fietsen en accessoires
- gratis servicebeurt 3 maanden of 500 km na aankoop van een nieuwe (elektrische) fiets
- bezorging van accessoires en onderdelen
- gratis leenfiets en haal-breng-service bij reparaties en onderhoud
- overleg over extra kosten en altijd eerlijk adviesOnze winkel kunt u altijd binnenlopen, voor een vraag, vrijblijvend rondkijken of even wachten op een kleine reparatie. De koffie staat klaar en voor kinderen is er een gezellig speelhoekje.Meer weten of suggesties? Wij spreken u graag

Wij nodigen u met al uw vragen of suggesties uit bij ons langs te komen. Wij horen graag waar uw behoefte aan heeft en waar wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Van onze kant houden wij u graag op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en ontwikkelingen in onze zaak. Volg daarvoor onze Facebookpagina of kijk regelmatig op de nieuwspagina van deze website.


Onze merken o.a.

koga sparta batavus alpina merida cortina rih rih