Reparaties en onderhoud: voor alle merken fietsen

Een goede fiets verdient goed onderhoud en indien nodig vakkundige reparaties. Belangrijk om er comfortabel en betrouwbaar mee te kunnen blijven rijden. U kunt dat zelf doen, maar het ook aan Van der Laan tweewielers overlaten. Het is ons vak. Al twintig jaar.

Service voor u en uw fiets

Wij onderhouden en repareren alle merken fietsen. Voor elektrische fietsen doen we dat voor de merken die wij verkopen. Voor andere merken verwijzen we mogelijk naar collega-rijwielzaken indien wij het zelf niet kunnen oplossen. Wat vinden wij belangrijk:
- U krijgt, indien gewenst, vooraf een kostenindicatie.
- U kunt gratis een leenfiets meekrijgen.
- U ontvangt voor uw nieuwe fiets na 3 maanden of bij een elektrische fiets na 500 km een gratis servicebeurt.

Het maakt niet uit hoe oud uw fiets is, wij kijken deze altijd serieus na. Overweegt u in verband met de reparatie- of onderhoudskosten een andere fiets aan te schaffen, vraag ons dan om advies. Wij doen u bovendien een aantrekkelijk bod voor de inruil van uw oude fiets.Voorkom pech onderweg en bespaar kosten,

Wij adviseren uw fiets jaarlijks een servicebeurt te geven. In januari en februari hebben wij daarvoor een mooi aanbod. Uw fiets wordt nagekeken op gebreken, bij elektrische fietsen is dat indien van toepassing inclusief een software-update, en helemaal schoongemaakt. Vanaf  €59.95 exclusief levering en montage van vervangende onderdelen, is uw fiets helemaal klaar voor de lente.

Accu laten testen Bij tweedehands elektrische fietsen adviseren wij regelmatig een accutest te laten doen. Daarmee checken wij de staat en levensduur van de accu. Handig om te weten als u een fiets overweegt aan te schaffen of als u een fiets heeft in te ruilen.

Wij maken het u graag gemakkelijk

Bij een reparatie of onderhoudsbeurt van uw fiets, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk weer terug. Daar doen wij uiteraard ons best voor. U kunt hierop rekenen:
- Kleine reparaties doen wij zoveel mogelijk direct. Klaar terwijl u wacht.
- Bij grotere reparaties en onderhoudsbeurten bellen of sms-en wij u zodra wij weten wanneer uw fiets weer klaar staat.
- Ziet u geen kans om uw fiets te komen brengen en halen en woont u binnen 25 km van Zuidwolde? Wij halen en retourneren uw fiets gratis.

Onze openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ook eerst bellen voor een vraag, een advies of om te horen wanneer wij uw reparatie kunnen uitvoeren.

> Contact opnemen


Onze merken o.a.

koga sparta batavus alpina merida cortina rih rih